Aksesorë Shkolle për Fëmijë në Shitje – Bli Online

Studimet kanë treguar se fillimi i vitit shkollor me këta aksesorë shkolle të nevojshëm promovon të mësuarit, rrit vetëvlerësimin dhe ndihmon në mbajtjen e fëmijëve në shkollë.

Aksesorë Shkolle për Fëmijë në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Familjet e shtrënguara financiarisht shpesh luftojnë me mënyrën se si do të jenë në gjendje të blejnë të gjitha pajisjet e nevojshme në kohë për fillimin e shkollës. Disqet e furnizimit shkollor ndihmojnë për të siguruar që të gjithë fëmijët të kenë të njëjtat mundësi për të filluar vitin shkollor siç duhet dhe sistemi online i drejtimit të Karma.al që bën furnizimin me aksesorë për shkollën më lehtë se kurrë.

Fëmijët me të ardhura të ulëta kanë shumë pengesa për të kapërcyer. Puna e vështirë dhe qëndrimi në shkollë ofrojnë një dritë shprese për një të ardhme më të mirë. Por të qëndrosh në shkollë është e vështirë nëse nuk ke aksesorët e duhur. Fëmijët mund të ndihen tashmë jashtë vendit dhe shfaqja pa furnizimet e duhura thjesht i bën ata të ndihen më keq dhe sikur thjesht nuk kanë atë që duhet për të pasur sukses.

Argëtohuni gjatë orëve mësimore me pajisjet shkollore për fëmijët që janë të interesuar pas nxënit më efikas në Shqipëri që me siguri do ta entuziazmojnë fëmijën tuaj për shkollën. Nëse ju duhet ta bëni ditën e parë të fëmijëve tuaj në shkollë një ditë të paharrueshme ose jeni duke kërkuar lodra dhe pajisje për të mësuar argëtim për fëmijë, diapazoni ynë i gjerë i mjeteve shkollore për fëmijë mbulon gjithçka që ju nevojitet për edukimin e hershëm të fëmijës tuaj.

Këtu në Karma.al, ne i kuptojmë përpjekjet tuaja me fëmijët, veçanërisht nëse jeni një prind i ri. Ne e krijuam këtë dyqan me qëllimin kryesor për ta bërë më të lehtë prindërimin për ju. Me ndihmën e ekipit tonë me përvojë të lartë që nuk e kuptojnë thjesht psikologjinë e fëmijëve, por gjithashtu kanë shumë përvojë në rritjen e tyre, ne paraqesim disa nga mjetet shkollore më praktike dhe më efektive për të përfituar. Krijoni një themel të fortë për fëmijën tuaj që do ta ndihmonte atë të ecë përpara në të ardhmen.

Për të zbuluar talentet e fshehur të fëmijës suaj, duhet të siguroheni që ata të jenë të pajisur me të gjitha mjetet që u duhen në shkollë. Pavarësisht nëse ju duhen lapsa dhe ngjyra për të rregulluar anën krijuese të engjëllit tuaj të vogël ose fletoret për t’i ndihmuar ata të shkëlqejnë në akademikë, Karma.al është vendi ku do t’i gjeni të gjithë në një larmi që është e vështirë të gjesh diku tjetër në internet ose në treg.

Aksesorë Shkolle Arti

Vitet e para të shkollës janë të mbushura me shumë zanate dhe mësime praktike. Nëse nuk keni tashmë një sërë furnizimesh, merrni parasysh të merrni disa që ngjyrosja, prerja dhe krijimi të mos duhet të ndalet kur fëmija juaj të vijë në shtëpi.

Shkumësa

Një kuti me shkumësa trekëndësh ose jumbo mund të jetë më e lehtë për tu mbajtur për duar të vogla, por shumë mësues mund të preferojnë një set me 8, 16 ose 24 shkumësa me ngjyra standarde.

Shënuesit

Një paketë me 10 shënues standard ofron shumë mundësi ngjyrash dhe ato që mund të lahen lejojnë pastrim më të lehtë.

Lapsa me ngjyra

Në vend të ose me ngjyra, disa mësues mund të kërkojnë lapsa me ngjyra për argëtim në shkrimin e ylberit, gjurmimin ose ngjyrosjen.

Gërshërë

Notat më të reja mund të kërkojnë që studentët të përdorin një palë gërshërë me majë të rrumbullakosur për sigurinë e fëmijës. Shumica janë të dizajnuara për të djathtët, kështu që nëse fëmija juaj është mëngjarash, merrni një palë të veçanta për dorën e majtë.

Përparëse

Një fanellë ose një bluzë e madhe do t’ju ndihmojë të mbani rrobat e fëmijës suaj të pastër gjatë arteve dhe zanateve të çrregullta.

Ngjitës

Shkopinjtë e ngjitësit janë më të lehtë për t’u mbajtur dhe kontrolluar nga fëmijët para-shkollorë; ngjitës i lëngshëm mund të lejohet për kopshtin e fëmijëve dhe klasën e parë.

Shënues të fshirjes së thatë

Në kopshtin e fëmijëve dhe klasën e parë, mësuesi mund të kërkojë që nxënësit të sjellin shënues shtesë të fshirjes së thatë për të plotësuar atë që ofron shkolla.

Aksesorë për Shkrime

Për ABC-të, fjalët drejtshkrimore dhe historitë imagjinare, këtu do të duhet që fëmija juaj të përgatitet.

Libër përbërës ose fletore

Një libër kompozimi ose fletore mund të jetë e nevojshme për praktikën e të shkruarit. Disa mësues mund të kërkojnë mësues me faqe të rregulluara për të siguruar më shumë hapësirë ​​për shkrimtarët e rinj.

Lapsa

Disa lapsa jumbo mund të jenë më të lehtë për t’i mbajtur në duart e vogla, prandaj kontrolloni me mësuesin për të parë nëse lejohen. Nëse jo, qëndroni me lapsat prej druri tradicional Nr. 2.

Kapëse lapsi

Udhëzuesit e butë, gome, në formë prizmi rrëshqasin mbi një laps tradicional për të ndihmuar shkrimtarët e hershëm të marrin një kontroll më të mirë dhe të zhvillojnë pozicionin e duhur të gishtit.

Erasers

Të dy gomat e vetme dhe kapakët e gomës (që dalin në majë të lapsit) janë të dobishme për heqjen e gabimeve në letër.

Letër

Mësuesit do të specifikojnë nëse do të blejnë letër të bardhë, ndërtimore ose me vija për projekte dhe detyra të klasës.

Dosjet

Mbani çarçafë të lirshëm (si punime arti nga nxënësit ose punë në klasë) së bashku në një mbajtëse letre ose plastike për të transportuar detyrat e shtëpisë midis shkollës dhe shtëpisë.

Mprehësja e lapsit

Një mprehës i vogël dhe i lëvizshëm i lapsit mund të jetë i dobishëm për të mbajtur të mprehta enët e shkrimit, në mënyrë që letrat të mbeten të qarta në letër. Për shtëpi, merrni parasysh një elektrike (e përdorur me mbikëqyrjen e të rriturve) për lehtësi të shtuar.

Çanta dhe Kuti

Mbani studentin tuaj të ri të organizuar me çantat dhe kutitë e duhura për të ruajtur, mbajtur dhe transportuar pajisje nga dhe në shkollë.

Çanta e shpinës

Fëmijët para-shkollorë mund të mos kenë nevojë ende për një çantë shpine, por pasi fëmija juaj të fillojë kopshtin, investoni në një për mbajtjen e sendeve si një kuti dreke, shishe uji, objekte për të treguar dhe treguar shtëpinë. Zgjidhni një çantë shpine në madhësi të pintës për t’iu përshtatur kornizës së fëmijës suaj. Për fëmijët në këtë moshë, një çantë shpine mund të jetë shumë e rëndë dhe nuk është e nevojshme.

Kutia e furnizimit

Një kuti ose çantë plastike është e dobishme për mbajtjen e lapsave, stilolapsave dhe mjeteve artistike.

Kutia e drekës ose çanta, me paketimin e akullit

Drekat dhe snacks përmbahen më së miri në një kuti plastike të izoluar, të ripërdorshme ose në qese najloni. Merrni parasysh të investoni në një paketë akulli për të mbajtur të freskëta disa ushqime dhe pije (si pemët dhe uji).

Shishe uji

Një shishe uji që nuk mund të derdhet mund të mbushet në shtëpi për t’i mbajtur fëmijët të hidratuar gjatë gjithë ditës – dhe larg burimeve të ujit të shkollës, të cilat mund të jenë mikrob. Shikoni për shishe të bëra nga materiali pa BPA dhe që mbajnë të paktën 12 oz.

Aksesorë të Tjerë të Ndryshëm

Mos harroni këto sende që mësuesit mund të kërkojnë për të mbajtur klasën të pastër, për të parandaluar përhapjen e sëmundjeve dhe për të përdorur për aktivitete të veçanta.

Bateritë

Disa pajisje në klasë si llogaritësit kërkojnë bateri AA ose AAA dhe mësuesit mund t’ju kërkojnë t’i siguroni ato si një kopje rezervë. Ne sugjerojmë të merrni një paketë baterish që zgjasin shumë si Duracell Optimum i ri.

Kutia e indeve

Dhuroni kuti me ind (nëse mësuesit i kërkojnë) për të ndjekur kërkesën dhe për të ndihmuar në trajtimin e ftohjeve në shkollë.

Pastrues dore ose peceta antibakteriale

Lëngjet dhe pecetat sanitare mund të ndihmojnë në mbajtjen e tryezave të pastra dhe parandalimin e përhapjes së mikrobeve që shkaktojnë ftohje dhe grip.

Tapet pushimi

Një batanije, peshqir ose qilim i butë mund të jetë i nevojshëm nëse fëmija juaj është në një ditë para-ditore, ku koha e qetë ose orari i drekës është planifikuar për pasdite.

Ndërrimi i rrobave

Në rast aksidentesh në banjë, lojë me ujë, ose aktivitete të tjera të çrregullta, klasat para-shkollore shpesh kërkojnë një grup të plotë rrobash që duhen mbajtur në shkollë.

Shpresojmë që kjo listë e mjeteve shkollore të mësimit në distancë t’ju ndihmojë të përgatiteni për mësimin në distancë me fëmijët tuaj këtë vit shkollor. Ky është territor i ri për shumë prej nesh, por ne do të përshtatemi. Fëmijët tanë ende mund të kenë një vit të mrekullueshëm shkollor të mbushur me të mësuar dhe lidhje.