Printer & Skaner në Shitje – Bli Online

Një printer dhe një skaner janë bërë shumë të nevojshëm dhe të domosdoshëm në ditët e sotme. Me kaq shumë prej nesh që tani punojmë dhe studiojmë nga shtëpia, një printer që mund të plotësojë të gjitha nevojat tuaja të printimit, skanimit dhe dërgimit të dokumenteve.

Printer & Skaner në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing all 3 results

Showing all 3 results

Krahas opsioneve të tjera atje, printeri më i mirë All-in-One mund të bëjë pak nga gjithçka – nga kopjimi, skanimi dhe dërgimi me faks i dokumenteve deri te shtypja e letrave, raporteve dhe madje edhe fotove, duke e bërë atë një zgjidhje të besueshme. Në thelb, është një printer zyre ose komercial me një gjurmë kompakte, që kursen hapësirë.

Nëse keni nevojë për një pajisje kompakte dhe të përballueshme më të mirë për përdorim në shtëpi ose një printer më të fuqishëm që mund të trajtojë ngarkesa më të mëdha pune, printerat më të mirë All-in-One janë më se të aftë për të përmbushur kërkesat tuaja të ndryshme. Gjetëm të gjithë më të mirët që janë të garantuar të bëjnë një punë të shkëlqyer.

Bizneset e vogla dhe të mesme, që zakonisht mbarojnë punë nga shtëpia e dikujt ose nga një zyrë shumë e vogël, do të zbulojnë se printerët më të mirë All-in-One janë më se të aftë për të përmbushur të gjitha kërkesat e tyre të ndryshme. Dhe jo vetëm që janë të shkëlqyer për të gjitha nevojat tuaja në zyrë, por ato do të vijnë edhe për detyrat e shtëpisë së fëmijës suaj.

Meqenëse ka mjaft zgjedhje në treg, ne disponojmë printerat më të mirë All-in-One. Pavarësisht nëse është një pajisje kompakte dhe e përballueshme, më e mirë për përdorim në shtëpi, për një printer më të fuqishëm që mund të trajtojë ngarkesa më të mëdha pune, çdo produkt në këtë listë është i garantuar të bëjë një punë të shkëlqyer për të gjitha detyrat për të cilat është ndërtuar.

Llojet e Printerave

Printer All-in-One

Nëse jeni lloji i personit që vlerëson komoditetin dhe shumë-funksionalitetin në pajisjet e tyre shtëpiake, nuk mund të gaboni me një printer All-in-One. Këto mund t’i bëjnë të gjitha, kështu që ju jo vetëm që mund të printoni në përmbajtjen e zemrës tuaj por gjithashtu, jeni në gjendje të skanoni dhe fotokopjoni gjithashtu. Thjesht sigurohuni që të jeni gjithmonë në mbushje të bojës së printerit për t’u siguruar që merrni cilësinë dhe qartësinë më të mirë nga printeri juaj.

Printer Inkjet 

Për shumicën e përdoruesve të printerëve në shtëpi, një printer me bojë (inkjet) do të jetë një zgjedhje perfekte. Nëse jeni një aparat fotografik i prirur, printerët me bojë (inkjet) janë opsioni më i mirë për të shtypur fotografitë tuaja, por mos harroni gjithashtu të investoni në disa letra fotografike me shkëlqim për një përfundim profesional. Merrni parasysh një printer Canon me bojë (inkjet) ose printer Epson nga brenda rrezes tonë; të dyja janë marka të cilësisë së lartë me modele që i përshtaten një shumëllojshmërie buxhetesh. Cilido qoftë modeli me bojë (inkjet) që zgjidhni, sigurohuni që të keni një sasi boje printeri në sirtarin tuaj të tavolinës, në mënyrë që të mos mbaroni kurrë së punuari.

Printer për zyra në kushte shtëpie

Ndoshta ju punoni nga shtëpia me kohë të plotë dhe bëni shumë shtypje me vëllim të lartë? Nëse është kështu, mund të zbuloni se investimi në një printer me lazer do të jetë opsioni juaj më i mirë, printerët tanë me lazer janë bërë për të prodhuar tekst të freskët dhe për të ofruar performancë të lartë me shpejtësi të pakonkurueshme. Printerët tanë HP vijnë në modele me bojë (inkjet) dhe me lazer dhe ne kemi më shumë mundësi nga markat e tjera kryesore si diapazoni i printerit tonë Brother dhe Samsung dhe jo vetëm.

Printerat me Wireless dhe me Bluetooth

Pavarësisht nga lloji i printerit që zgjidhni, pse të mos e bëni atë pa lidhje me tel? Këto ju japin fleksibilitetin për të printuar nga pajisje si smartphone-i dhe tableti dhe është pa bujë, pa nevojë për tela dhe kabuj, sigurohuni që të keni edhe letër printeri! 

Si Duhet ta Përdorni një Skaner?

Skanerat gjithashtu duhet të zgjidhen bazuar në mënyrën se si planifikoni t’i përdorni. Nga opsionet e nivelit fillestar që mbështesin vetëm skanimin bazë të shiritave të filmit 35 mm deri te variantet e niveleve të larta që skanojnë diapozitivë të shumtë në grupe, modeli më pak i kushtueshëm ose më i shtrenjtë nuk është gjithmonë i duhuri për ju. Merrni parasysh formatin e filmit që planifikoni të skanoni më shpesh, si dhe vëllimin që synoni të përpunoni dhe cilësinë përfundimtare të imazhit që dëshironi të arrini.

Faktorë të Tjerë për t’u Marrë Parasysh

Teknologjitë e zvogëlimit të pluhurit do të shkurtojnë kohën shtesë të pastrimit të fotove tuaja pas skanimit. Kjo nuk duhet t’ju ndalojë të pastroni negativët tuaj me një leckë, ventilator ose ajër të kompresuar para skanimit, pavarësisht se sa efektiv pretendon të jetë një tipar i zvogëlimit të pluhurit.

Rezolucioni i skanerit: Vini re se si prodhuesit e skanerit raportojnë të tyret. Dy variantet më të zakonshme janë rezolucioni i harduerit dhe rezolucioni optik. Ndërsa nuk ka asnjë standard për atë që do të thotë secila prej këtyre termave, saktësisht, është një supozim i sigurt se rezolucioni i pajisjeve përfshin një lloj interpolation për të arritur rezolucionin e rritur që skaneri supozohet të sigurojë, ndërsa rezolucioni optik tenton të qëndrojë për një produkt të painterpoluar dhe një matje më të vërtetë të aftësive të sensorit të skanimit.

Thellësia e ngjyrës (ose thellësia e bitit) janë numra të tjerë për t’u marrë parasysh kur bëni krahasime. Sa më i lartë të jetë numri për këto vlera, aq më mirë. Thënë thjesht, thellësia e ngjyrës matet në bit dhe zakonisht paraqitet si përmbledhje e tre kanaleve me ngjyra të një imazhi – e kuqe, jeshile dhe blu – kështu që 16 bit për kanal do të lexonin si 48 bit. Sa më i madh të jetë numri i bitëve për kanal, aq më e gjerë është ngjyra e mundshme për krijimin e imazheve më të nuancuara me gradime më të buta.

Dmax është një matje e dendësisë optike dhe sasisë së detajeve që skaneri është i aftë të regjistrojë në pjesët më të holla të filmit (hijet në negativë ose theksimet në pozitive). Një numër më i lartë përfaqëson një aftësi më të madhe për të riprodhuar detajet në hijet më të thella. Referojuni artikullit tonë mbi diapazonin dinamik për më shumë informacion mbi Dmax.

Pse të Blini një Skaner Profesional?

Ndërsa mund të blini një printer shumëfunksional që vjen me shtypjen, skanimin dhe kopjimin, ndonjëherë një skanues profesional është pikërisht ai që ju nevojitet. Për fuqitë e punës të zënë që kanë nevojë për të skanuar dokumente ligjore të shumta, një skanues profesional do të jetë shumë më i shpejtë, më i lirë për t’u operuar dhe të ketë të gjitha tiparet që ju nevojiten. Mbi të gjitha, qëllimi i vetëm që duhet të arrijë është skanimi i dokumenteve tuaja. Skanerat janë gjithashtu pajisje të shkëlqyera për të ruajtur fotot e vjetra ose dokumentet e rëndësishme në kompjuterin tuaj për brezat e ardhshëm. Ata janë shumë të dobishëm, të përballueshëm dhe zënë shumë më pak hapësirë sesa një njësi shtypije. Pra, nëse kërkesa juaj e vetme është të skanoni dokumente, mos kërkoni më shumë se skanuesit tanë të niveleve të larta nga markat kryesore si HP dhe Canon.

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me teknologjinë e skanimit ose gamën tonë të skanerave, ju lutemi na kontaktoni përmes bisedës së drejtpërdrejtë për të diskutuar me ekspertët tanë të printimit. Ne do të ishim më se të lumtur t’ju tregojmë në drejtimin e duhur dhe mund t’ju shpjegojmë gjithçka që mund të dini për secilin produkt.

Cilat Janë Specifikimet e Mira për një Skaner?

Çdo skaner i mirë duhet të ofrojë një rezolucion optik prej 4,800 dpi ose më shumë nëse po kërkoni të skanoni me ngjyra. Çdo më e lartë dhe ndryshimi nuk do të jetë domosdoshmërisht i qartë – por më i ulët dhe do të bëhet.

Skaneri juaj i përsosur për art dhe dizajn duhet të ketë gjithashtu teknologji të skanimit CCD. CCD qëndron për Charged Coupled Device, një sensor imazhi që përdor një lente aktuale për të zvogëluar imazhin e skanuar në sensorin e imazhit të skanerit. Kjo lente është lloji që do të gjeni në një aparat fotografik dixhital të trashëguar, duke dhënë të gjitha aftësitë e kapjes që do t’ju duhen; shumica e zgjedhjeve tona më poshtë janë CCD përveç nëse shënohet ndryshe.