Kompjuter All-in-One në Shitje – Bli Online

Kur hapësira për një kompjuter desktop është e kufizuar, vetëm një kompjuter All-in-One do të bëjnë totalisht punën që keni dëshiruar. Në fund të fundit, këta kompjuterë të shkëlqyer kursejnë hapësirë, duke i bërë ata një zgjedhje të jashtëzakonshme për zyrat, shtëpitë dhe studiot.

Kompjuter All-in-One në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Pavarësisht formës së tyre të shkëlqyer, ata gjithashtu japin energji të mjaftueshme për të rivalizuar një PC desktop tradicional. Dallimi i vetëm është se përbërësit e tyre të fuqishëm të brendshëm fshihen mjeshtërisht pas ekranit, duke ju ndihmuar të zbërtheni tryezën tuaj.

Dhe, ndërsa mund të mendoni se ato vijnë me një çmim më të lartë për shkak të faktorit të tyre të formës, PC-të më të mirë gjithçka mund të ju kursejnë para. Kjo sepse nuk do të duhet të shpenzoni para në një monitor të shkëlqyeshëm veç e veç – ekrani tashmë vjen me paketën. Në fakt, disa si iMac vijnë të paketuara me tastierën dhe mausin e tyre, duke ju kursyer edhe më shumë para.

Llojet e Kompjuterave All-in-One

Nëse kjo lloj shkathtësie që të shkoni kudo që ju duket mirë, ju do të dëshironi një model Windows, siç është një kompjuter HP gjithçka në një. Nëse ekranet me prekje nuk janë të rëndësishme për ju, Mac OS konsiderohet gjerësisht të jetë një nga sistemet operative më miqësore dhe intuitive dhe ai sinkronizohet në mënyrë të përsosur me iPhone dhe iPad tuaj.

Kompjuterat All-in-One Ju Kursejnë Hapësirë

Ndryshe nga kompjuterët e zakonshëm desktop, të gjitha-në-ato nuk kanë një kullë të veçantë. Mbështjellja e ekranit përmban të gjithë përbërësit e nevojshëm për të funksionuar si kompjuter. Tastiera dhe mausi zakonisht janë pjesët e vetme të jashtme të pajisjeve që vijnë me makinerinë. Projektimet moderne janë më të hollë se versionet e vjetra, duke i bërë ato të përshtatshme edhe për zyra dhe apartamente shumë të vogla. Shumë opsione përfshijnë tastierë dhe mausa pa tel, duke plotësuar modelin e hijshëm dhe duke u dhënë këtyre kompjuterave një pamje më të efektshme dhe duke e bërë hapësirën më pak të rrëmujshme.

Merrni Një Ekran Të Madh Pa Pasur Nevojë Për Një Monitor Të Veçantë

Ekzistojnë të gjitha-në-ato me ekrane aq të vogla sa 15 inç dhe ka mundësi që tejkalojnë 27 inç. Nëse preferoni një ekran më të madh, por nuk doni të blini një ekran të veçantë për ta përdorur me një kompjuter portativ ose një kompjuter desktop më tradicional, gjithçka në një është një mundësi e mirë. Si një bonus, ekranet e mëdha janë shumë më të lehta për t’u parë, madje edhe nga një distancë. Kjo është e dobishme kur bëni prezantime në punë dhe në shtëpi, si dhe për dritare pranë njëra-tjetrës, dhe ekranet më të mëdha gjithashtu janë të përshtatshme për transmetimin e filmave dhe shfaqjeve në shtëpi.

PC-të Gjithë në Një Bëjnë Zgjidhje Efektive të Biznesit

Përdorni kompjuterë desktop të gjithë-në-një ashtu si do të vepronit më shumë kompjutera desktop falë dizenjove inovative moderne. Ekzekutoni të gjithë programin e rregullt të zyrës dhe zgjidhjet e pajtueshme të softuerit të biznesit të përshtatshëm. Lidhni të gjitha në ato me portet dhe aftësitë e sakta me serverat kompjuterikë brenda kompanive. Mbani veten të organizuar dhe ndërtoni hapësirën tuaj të punës rreth PC tuaj duke shtuar disqe të jashtme të ngurta, projektorë dhe altoparlantë. Ndërsa kompjuterët gjithçka në një nuk janë aq të lëvizshëm sa laptopët, ato lëvizin akoma më lehtë sesa desktopët e zakonshëm. Kjo i bën gjërat më të lehta kur duhet të rirregulloni një hapësirë fleksibël për zyre ose kur lëvizni në ambiente të reja.

Të gjitha-në-ato Kanë Funksionalitet Të Ngjashëm Me Desktopët e Rregullt

Zgjedhja e duhur gjithçka në një për nevojat tuaja është thelbësore. Me kompjutera të gjeneratës së 8-të dhe modele më të reja, ju mund të bëni punë që kërkojnë shumë programe për të ekzekutuar menjëherë ose programe që zënë shumë memorje. Ka mundësi me kapacitet memorie deri në 48 GB dhe procesorë Intel® Core i7 dhe AMD Ryzen 7. Nëse dëshironi një kompjuter më themelor, Intel Core i3, AMD Ryzen 3 dhe AMD APU-seritë A do të jenë më të përshtatshme. Për makinat me rreze të mesme, shikoni Intel Core i5 dhe AMD Ryzen 5. Kompjuterët e gjeneratës së re do të funksionojnë më shpejt se gjeneratat e vjetra, madje edhe me më pak fuqi përpunimi. Kompjuterët më të shpejtë gjithashtu kanë më shumë memorje. Mbani këto gjëra në mendje kur zgjedhni një kompjuter.

Pyetjet e Bëra Më Shpesh

Çfarë është një kompjuter All-in-One?

PC-të gjitha-në-një ndryshojnë nga kompjuterët e zakonshëm desktop në atë që ata kanë të gjithë përbërësit e tyre të brendshëm të integruar në një njësi që gjithashtu vepron si një ekran i madh. Kjo ju jep një dizajn kompakt që i bën ata idealë për desktop me hapësirë të kufizuar. PC-të gjitha-në-një mund të trajtojnë shumicën e detyrave tuaja kompjuterike dhe shpesh vijnë të pajisura me lidhje pa tel si Wi-Fi dhe Bluetooth kështu që do t’ju duhet vetëm një kabllo për t’i bërë të gjitha funksionuese.

Cilat janë përfitimet kryesore të një kompjuteri All-in-One?

Kompjuterët të-gjitha-në-një kanë një numër përfitimesh kryesore që u japin atyre një avantazh krahasuar me kompjuterat tradicionalë desktop.

Krenohet me një dizajn tërheqës dhe çliron hapësirën për desktop

PC-të gjitha-në-një priren të shfaqin një dizajn më të hijshëm, më tërheqës sesa kullat e kompjuterit. PC me përmasa të mëdha desktop shpesh heqin nga dekori i zyrës, ndërsa një gjë e pastër, e efektshme gjithçka në një mund të bëjë një shtesë vërtet të këndshme në stacionin tuaj të punës. Për më tepër, falë dizajnit të tyre kompakt, ata zënë shumë më pak hapësirë desktop sesa kompjuteri juaj mesatar desktop, duke ju dhënë më shumë hapësirë për të punuar.

Ju kursen mundimin e blerjes së një monitori

Një avantazh tjetër i madh për kompjuterët të-gjitha-në-një është se gjithçka është e përfshirë në mënyrë që të mos duhet të dilni dhe të blini një monitor të veçantë. Teknologjia ka arritur në një pikë ku ekranet janë bërë mjaft të hollë që të gjithë përbërësit e një kompjuteri, me përjashtim të pajisjeve periferike si skanuesit dhe printerët, tani mund të ndërtohen në ekran. Rezultati është një njësi e përshtatshme, e centralizuar që ju kursen mundimin për të shkuar në një dyqan të veçantë për një monitor.

I lehtë për tu konfiguruar dhe shumë i përshtatshëm për përdoruesit

Një tjetër arsye që njerëzit i duan PC-të gjitha-në-një është për shkak se sa e lehtë është t’i zgjosh dhe funksionosh. Me kaq shumë të integruara në një njësi të vetme, gjithçka që duhet të bëni është të nxirrni një PC të gjitha në një nga kutia, ta vendosni atë së bashku me një tastierë dhe maus, dhe mund ta filloni ta përdorni menjëherë. Kompjuterët të gjitha-në-një kërkojnë më pak tela sesa kullat e kompjuterit, gjë që e bën konfigurimin kaq të lehtë, minimizon rrëmujat e kabllove dhe i jep desktopit tuaj një pamje të pastër dhe të organizuar.

Si mund ta di nëse një kompjuter All-in-One është i përshtatshëm për mua?

Para se të vendosni të shkoni me një të-gjitha-në-një, do të dëshironi të siguroheni se është përshtatja e duhur për ju. Me ekranet e tyre të mëdha, kompjuterat të-gjitha-në-një nuk janë padyshim të lëvizshëm si laptopët. Thënë kjo, dizajni i tyre i centralizuar dhe më pak tela ende i bëjnë ata më të lehtë për t’u zhvendosur sesa PC-të e kullës. Nëse jeni një lojtar serioz ose keni nevojë për një kompjuter për të bërë detyra të rënda, kërkuese, një PC gjithçka në një mund të mos jetë zgjedhja më e përshtatshme për ju. Kjo e thënë, nëse jeni duke kërkuar për një PC që ofron një ekran të madh të sheshtë, ju kursen hapësirë të çmuar në tryezë dhe siguron mjaft energji për të trajtuar shumicën e detyrave tuaja kompjuterike, një kompjuter të-gjitha-në-një është sigurisht një mundësi e shkëlqyer.