Mini Furra / Furra Te Vogla ne Shitje – Bli Online

Mini furrat janë perfekte për këdo që ka hapësirë të kufizuar në kuzhinën e tyre ose që kërkon pajisje gatimi të dobishme për karvanet ose përdorimin e motorëve. Ekzistojnë një mori opsionesh gatimi nga sobat mini, mini furra dhe furrat e picave mini.

Mini Furra ne Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Kur jeni duke punuar brënda një hapësire të vogël jetese, mobiljet kompakte dhe shumë funksionale janë mënyra më e mirë për të shfrytëzuar sa më shumë hapësirën që keni. Kjo është arsyeja pse zgjedhja jonë e mini furrave është këtu për t’ju ndihmuar të merrni më të mirën nga të dy botët pa zënë shumë hapësirë kundër. Një pajisje kuzhine shumë funksionale që ju lejon të ngrohni, ngrohni përsëri,shkrini, piqni dhe gatuani të gjitha ushqimet në një model kompakt.

Të ngjashme me furrat konvencionale, mini furra ofron një sërë karakteristikash të dobishme për të siguruar që ushqimi juaj të jetë gatuar tërësisht dhe në mënyrë të sigurt. Disa modele kanë kohëmatës me tregues të shëndoshë për t’ju njoftuar kur ushqimi juaj është gati, plus ato zakonisht ofrojnë pajisje të dobishme si raft pjekjeje në tigan, tepsi dhe një mjet shtrëngues për të ndihmuar në largimin e pjatave të nxehta.

Disa mini-furra gjithashtu kanë pllaka të dyfishtë në pjesën e sipërme të pajisjeve për t’u përdorur për tiganisje dhe ngrohjen e ushqimit. Dera e furrës së qelqit ju jep shikim të bollshëm për të mbajtur vëmendjen në ushqimin tuaj, plus ka një shumëllojshmëri të madhësive duke përfshirë furrat më të vogla me tavolinë me 9 litra në modelet më të mëdha 30 litra me hapësirë për dy rafte ushqimesh.

Cfarë duhet të kërkoni te mini furra?

Nevojat e çdo mini furre janë të ndryshme, por nëse po blini për një arsye specifike, do të ketë disa aspekte shumë të rëndësishme për t’u kujdesur për:

  • Funksionet e gatimit: Cfarë do të bësh në furrën tënde? A do të duhet të shkrini ushqim të ngrirë, proshutë të pjekur në skarë, të piqni ëmbëlsira ose të gatuani ngadalë një tavë ose dy tavë çdo javë? Dëshiron një furrë me ventilatorë për një kuzhinier më të barabartë dhe të besueshëm? Funksionet që do të kërkoni do të jenë unike për nevojat tuaja për gatim, por sigurohuni që të paktën do të jetë i adaptueshëm.
  • Shkallët e temperaturës: A piqni shpesh kroisantë në mëngjes në 60 ° C? Nëse po, marrja e një furre e cila fillon vetëm në 100 ° C mund të shohë disa rezultate të djegurash.
  • Madhësia: Nuk ju duhet domosdoshmërisht një furrë rreth 30 litra – vetëm në rast se, pasi edhe ato me pak më shumë se 21 litra kanë akoma mjaft hapësirë për shumicën e nevojave themelore. Sidoqoftë, kujtoni përsëri se çfarë do të gatuani. A ju pëlqen të bëni pica, ose ndoshta një pjatë e madhe me tavë do të duhet të akomodohet? Nëse është kështu, mund të kërkohet një mini furrë me një pjesë mbrapa të thellë dhe të rrumbullakosur.

Ngjyrat që i përshtaten hapësirës së kuzhinës suaj

Këto mini furra të dobishme vijnë në një larmi ngjyrash tradicionale. Ju do të gjeni, mini-furra argjendi, gri, të bardhë dhe të zezë që përputhen me shumicën e zonave të kuzhinës.

Funksionet te mini furra

Nëse jeni të keq për hapësirë ose kërkoni të zvogëloni, mini furra jonë mund të jetë mënyra e përsosur për të shtuar pak shkathtësi në kuzhinën tuaj. Në mënyrë të ngjashme, mini furrat tona me vitore mund të përdoren gjithashtu në një karvan, shtëpi pushimi ose si furrë më vete për ato raste kur mund t’ju duhet pak më shumë hapësirë gatimi si në Krishtlindje apo Pashkë kur familja të mblidhet. Ne kemi modele të nivelit më të lartë, të cilat përfshijnë vitore (vatër), rrotullues dhe grila, kështu që nëse doni të bëni diçka të veçantë, jo gjithmonë duhet të ndizni pajisjet kryesore. Nëse jeni duke kërkuar vetëm të zgjeroni numrin tuaj të karburantit të vatrës, ne gjithashtu kemi pllaka induksioni të pavarur të gjitha gati për t’u përdorur në tavolinën e gatimit tuaj, thjesht sigurohuni që keni enët dhe tiganët e përputhshëm për të punuar me to.

Pyetjet e bëra më shpesh 

Cfarë e bën furrën time të kthehet në ngjyrë të zezë rreth çelsave të kontrollit?

Disa zbardhje do të ndodhin gjatë kohës dhe përdorimit të produktit.

A më duhet një kohëmatës?

Shumica e mini-furrave do të vijnë me një kohëmatës. Kjo ju lejon të vendosni kohën e gatimit, dhe shpesh do të tingëllojë kur të përfundojë dhe të fiket vetë kur të kryhet gatimi, gjë që është e shkëlqyer për siguri. Disa do të arrijnë vetëm 60 minuta maksimumi, por mos e lejoni që të të pushojë, pasi zakonisht është një kohë e mirë për të kontrolluar të ardhurat e tua sidoqoftë!

A janë mini-furrat të shtrenjta për tu blerë?

Jo! Sidomos krahasuar me një furrë standarde ose tenxhere të madhe standarde. Ka një hapësirë më të vogël për tu ngrohur, kështu që shumica mund të ngrohen deri në 200 ° C nën pesë minuta. Kjo vetëm do t’ju kursejë para në shpenzimet e rrjedhës. Për shkak se ka një hapësirë më të vogël, nxehtësia mund të jetë më e përqendruar në ushqimin tuaj, gjithashtu, kështu që më pak energji elektrike harxhohet. Nëse herë pas here gatuani për veten tuaj, ose mbase duhet vetëm të përgatisni patate të pjekura, një pizza në furrë, atëherë mund të jetë një alternativë e shkëlqyer për të ndezur vazhdimisht furrën tuaj kryesore.

A mund të përdor letër alumini në mini-furrën time?

Po, por mos lejoni që ajo të vihet në kontakt me elementët e ngrohjes. Mos e përdorni për të mbuluar thërrimet.

Me çfarë mund ta pastroj pjesën e brëndshme të mini-furres?

Pastrues, jo gërryes. Mos përdorni pastrues të furrës sepse mund ta gërryejne pjesën e brëndshme të mini-furrës.

Cfarë mund të gatuani në një mini-furrë?

Eshtë ideal për çdo gjë deri në 4 persona dhe është në gjendje të gatuajë me siguri, tiganisje ose të pjekë gjithçka nga patatet dhe peshqit deri tek kiflet (kek i mbushur) dhe ëmbëlsirat. Mini-furrat mund të përpiqet të gatuajë në mënyrë sa më efikase nëse është e mbushur shumë, por për një familje të vogël ose si një shoqërues udhëtimi, mund të jetë një shtesë e mirëpritur për çdo vakt.

A mund të përdorim një mini-furrë për të pjekur?

Po, mund të piqni gjithçka në furrën tuaj të tostjerit që mund të piqni në një furrë të rregullt. Ju gjithashtu do të duhet ta ktheni tortën tuaj të paktën një herë pasi do të ketë pika të nxehta pasi pjesa e përparme e furrës së tostjerit nuk do të jetë aq e nxehtë sa mbrapa. Gjithmonë sugjerohet të piqni ëmbëlsira më të vogla në furrat e tostjerit.

Mund të gatuani pizza në një mini-furrë?

Pra, përgjigjja është: Po, një picë prej 20 centimetrash do të futet në mini furrën që bleva nga Lidl – dhe, nuk është prekja e pasme e furrës, as prekja e xhamit në pjesën e përparme. 20 centimetra është në kufirin e asaj që mund të përshtatet, por nuk është një shtrydhje.