Kasa Çelësash për Makina në Shitje – Bli Online

Nuk ka më kërkime për çelësat tuaj kuturu kur i keni krahët plot me ushqime ose po arrini një foshnjë të vogël që përpëlitet. Thjesht shtypni butonin “shkyç” për të hyrë brenda dhe butonin “start” për të ndezur motorin dhe makina juaj do të marrë sinjalet nga çelësi juaj kryesor i modifikuar me këto kasa çelësash.

Kasa Çelësash për Makina në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Veçoria e të pasurit një kasë çelësash miqësore për përdoruesit është gjithashtu e preferuara për hajdutët e makinave. Ekspertët e sigurisë po paralajmërojnë për një mashtrim relativisht të ri të përqendruar në çelësat kryesorë të makinës. Në këtë mashtrim, hajdutët përdorin një pajisje të thjeshtë për të marrë sinjalin nga çelësi kryesor i një automjeti dhe e përdorin atë për të vjedhur makinën. Ajo që është shumë e frikshme në lidhje me këtë është fakti që çelësi kryesor mund të fshihet në mënyrë të sigurt brenda xhepit ose shtëpisë së një pronari të makinës ndërsa sinjalet e tij janë duke u hakuar.

Këtu janë të gjitha që duhet të dini në lidhje me këtë mashtrim dhe të mësoni se si të mbroni automjetin tuaj.

Si Funksionon një Kasë Çelësash?

Me hyrjen pa çelës, hajduti i makinës me lidhje të nxehtë është një e kaluar e trishtë.

Mashtrimi kryesor i çelësit kryesor, ose “vjedhja e stafetës”, është shumë e lehtë për njerëzit që të tërhiqen. Kriminelët blejnë kutitë e releve, të cilat janë në dispozicion kudo në internet. Ata më pas i përdorin këto pajisje për të rrëmbyer sinjalin nga një çelës kryesor që ndodhet afër.

Kasat vijnë në çifte, duke i lejuar mashtruesit të vendosin një kuti sa më afër vendndodhjes së mundshme të çelësit kryesor, të tilla si afër një dritareje ose dere në shtëpinë e pronarit të makinës. Kutia e dytë është vendosur afër makinës që krimineli po përpiqet të vjedhë. Kutia e parë lexon sinjalin dhe “e transmeton” atë në kutinë e dytë, duke mashtruar makinën që të regjistrojë çelësin kryesor sikur është afër. Pastaj hajduti mund të zhbllokojë makinën, të ndezë motorin dhe të niset me automjetin ndërsa pronari është i pavetëdijshëm për atë që po ndodh.

Mbajtja e Çelësit Tuaj Kryesor të Sigurt me Këto Kasa Çelësash

Fatmirësisht, mbrojtja e sinjaleve tuaja kryesore të çelësit kryesor nga hakimi është e lehtë. E vetmja gjë që ju nevojitet është një metal i vogël.

Ju mund ta arrini këtë mbrojtje duke mbështjellur në mënyrë të sigurt çelësin kryesor  tuaj në një copë të vogël letër alumini. Petëza do të bllokojë sinjalet elektromagnetike të çelësit kryesor, duke e bërë të pamundur marrjen e tyre nga një kuti stafetë. Një çelës i mbështjellë me fletë metalike mund të duket i çuditshëm, por butoni i çelësit mund të mbahet i sigurt në një çantë, një xhep kur të jeni jashtë dhe brenda një sirtari kuzhine kur jeni në shtëpi, kështu që askush nuk duhet të dijë për këtë.

Ju gjithashtu mund të zgjidhni të investoni në një çantë të dizajnuar posaçërisht Faraday për ta mbajtur makinën tuaj të sigurt. Shitja me pakicë në Karma.al për vetëm disa lekë, këto qeska të veshura me metal do të bllokojnë leximin e sinjaleve të çelësit tuaj kryesor. Në treg ka edhe kuleta kryesore me vija metalike që shërbejnë për të njëjtin qëllim.

Është më mirë të provoni efektivitetin e bllokuesit tuaj të sinjalit para se ta përdorni për një kohë të gjatë. Përfundoni çelësin tuaj kryesor në petë ose vendoseni brenda çantës tuaj Faraday ose portofolit të veshur me metal, ngjiteni në xhepin tuaj dhe uluni në vendin e shoferit të makinës suaj. Mundohuni të ndizni automjetin. Makina nuk duhet të jetë në gjendje të zbulojë çelësin kryesor. Nëse rrotullohet, si zakonisht, bllokuesi është joefektiv.

Mbani Makinën Tuaj të Sigurt me Këto Kasa Çelësash

Shumë prodhues të makinave janë duke punuar për të ndihmuar konsumatorët të shmangin këtë problem. Disa janë duke i vendosur çelësat kryesorë me sensorë lëvizjeje që i vendosin ato në “modulitetin e gjumit” nëse nuk kanë lëvizur për disa sekonda. Disa prodhues të tjerë, përfshirë Tesla, kërkojnë një kod PIN për të ndezur makinën për disa modele.

Nëse nuk preferoni të shqetësoheni me fletë metalike dhe çanta Faraday dhe nuk keni një makinë më të re të pajisur me teknologjinë e përmendur më lart, gjithashtu mund të zgjidhni  rrugën e modës së vjetër dhe ta mbroni automjetin nga vjedhjet e mundshme.

Një mënyrë për të arritur këtë mbrojtje është përmes bllokimit të timonit. Këto brava punojnë me çelësa aktualë që nuk mund të hackohen. Ju nuk do të keni më një hyrje dhe startim plotësisht pa çelës, por është një çmim i vogël për të paguar për mbrojtjen e makinës suaj. Nëse një hajdut makine kontrollon sinjalin e çelësin tuaj kryesor dhe ndez motorin e makinës tuaj, ata nuk do të jenë në gjendje të largohen. Pamja e bravës në timonin tuaj mund të shërbejë gjithashtu si një pengesë për hajdutët e ardhshëm.

Ju gjithashtu mund ta mbroni makinën tuaj nga vjedhja e çelësit tuaj kryesor duke e mbajtur atë larg syve dhe duke e parkuar në një garazh.

Mos lejoni që ata mashtrues të marrin makinën tuaj! Merrni masat paraprake të nevojshme për të mbajtur të sigurt çelësin tuaj kryesor dhe makinën tuaj nga vjedhja e stafetës.

Kutia Kryesore për Dritaret e Makinës me një Kllapë Dritareje

I besueshëm, i sigurt dhe me cilësi të lartë në dritare për ruajtjen e çelësave të makinës në pjesën e jashtme të automjetit veçanërisht për dyqanet e riparimit të automjeteve, shitësit e makinave, shërbimet e parkimit, etj.

Ruajtje e sigurt e çelësave të makinës

Falë kllapës së furnizuar të dritares, kasa e çelësit mund të montohet drejtpërdrejt dhe në mënyrë të sigurt në dritaren e makinës së automjetit. Në të ka hapësirë ​​të mjaftueshme për të ruajtur edhe çelësat e mëdhenj të makinës.

Rrisni sigurinë, kurseni kohë dhe shisni?

Avantazhi i përdorimit të një kase çelësash është se kurrë nuk duhet të kërkoni çelësat e duhur për makinën ose automjetin. Çelësat ruhen në mënyrë të sigurt në kasën e çelësave dhe kjo mund të hapet vetëm nga shitësit dhe punonjësit tuaj.

Asgjë nuk është aq e bezdisshme sa të jesh i zënë me një klient dhe pastaj të kërkosh çelësat ose telekomandën. Procesi i shitjes duhet të shkojë normalisht dhe klienti nuk duhet të lihet pas për të kërkuar çelësat që një koleg mund të ketë akoma në xhepin e tij.

Duke qëndruar në kontakt me klientin dhe duke mos u shqetësuar në procesin e shitjeve ju rrisni shitjet në mënyrë të konsiderueshme. Konsumatori dëshiron vëmendjen që meriton dhe nuk pret që shitësi të kthehet me çelësin e duhur. Meqenëse kjo ju kursen shumë kohë dhe ju mund t’u shërbeni më mirë klientëve, ju do ta shihni këtë të pasqyruar në shitje.