Dekoder në Shitje – Bli Online

Një dekoder dixhital për televizor shndërron sinjalet dixhitale në sinjale analoge. Kjo teknologji lejon që informacioni të merret në mënyrë dixhitale, por të shikohet në televizione që nuk janë të pajisura me aftësi dixhitale.

Dekoder në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Dekoderi dixhital për televizora mbledh sinjalet dixhitale nga valët e ajrit dhe i përkthen ato për përdorim në një televizion jo-dixhital. Me përdorimin e një dekoderi, stacionet dixhitale mund të shikohen në formatin dixhital standard ose në definicionin e lartë (HD), në varësi të pajisjes dhe televizionit. Emra të tjerë për dekoderin përfshijnë përshtatësin e televizionit dixhital (DTA), kutinë e konvertuesit dixhital në analog dhe kutinë e konvertuesit; Këto pajisje mund të blihen pikërisht këtu në Karma.al dhe pajisje të tjera elektronike.

Ndoshta arsyeja më e zakonshme për të përdorur një dekodues dixhital TV është të marrësh cilësi të përmirësuar të zërit dhe fotos, shumë më mirë sesa ajo që ofronte procesi i mëparshëm analog. Ju jeni të garantuar që të merrni pajisjet e nevojshme dhe dekoduesit dixhitalë të TV-së këtu në Karma.al me çmime shumë tërheqëse dhe të përballueshme. Pra, porosisni tani dhe përfitoni nga kjo mundësi për të marrë dekoderin tuaj të Tv-ve për shtëpinë dhe zyrat tuaja.

Sillni në familjen tuaj lajmet dhe argëtimet më të fundit në televizor dhe ndriçoni shtëpinë tuaj me drita tubi dhe karikim telefoni: Sun King Home 400 me Televizion mund t’i bëjë të gjitha. Pra, mbushni shtëpinë tuaj me jetë dhe dritë.

Televizioni në vetvete është vetëm një nga pikat kryesore të këtij sistemi të ri të shkëlqyer diellor të shtëpisë. Pajisja plug-and-play përfshin dy drita të ndritshme të tubave (400 lumen secila), dy llamba të varura (200 lumen secila) dhe një dritë sigurie që ndien lëvizjen ( 100 lumen, shpesh të montuar në pjesën e përparme të shtëpisë). Radioja jonë dhe pishtari super i ndritshëm 350 lumen përfshihen gjithashtu opsionalisht.

Blini Dekoder Digital Online në Shqipëri

Ky dekoder siguron shumë kanale kabllore që kategorizohen sipas zhanreve me mundësi hyrëse në qindra kanale televizive dhe stacione që mbulojnë një gamë të gjerë të ngjarjeve të drejtpërdrejta nga pjesë të ndryshme të botës. Si një TV satelitor dixhital që transmetohet nga sateliti, i arritshëm përmes një dekoderi dixhital satelitor. Cilësia e figurës dhe një gamë e gjerë e kanaleve televizive që ju ekspozojnë ndaj ngjarjeve që po ndodhin në të gjithë botën e bëjnë këtë TV kabllor një artikull që duhet të ketë në shtëpinë tuaj. Me këtë pajisje, ju nuk do të mërziteni kurrë.

Ky shërben me numrin më të madh të abonentëve të TV dixhital kur bëhet fjalë për TV kabllovike në Shqipëri me numrin më të lartë të kanaleve televizive që ka një nga paketat më fleksibël të abonimit. Me këtë dekoder shikimi i televizorit me pagesë bëhet më i lehtë pasi do të jeni në gjendje të zgjidhni zgjedhjen tuaj të paketës që përputhet me madhësinë e buxhetit tuaj dhe dekoderin e disponueshëm në variante të ndryshme si dekoderi HD dhe dekoderi Premium.

Ku t’i Blini Dekoderat Online në Shqipëri

Ky dekoder ju lejon të regjistroni programe të drejtpërdrejta, të kapni programe që duhet të keni regjistruar ndërsa shikoni një ngjarje të drejtpërdrejtë, të shikoni ndeshje drejtpërdrejtë të futbollit dhe ngjarje të tjera sportive, të shihni filmat tuaj të preferuar në kanalet e tij të filmave, të shikoni dhe të dëgjoni videot muzikore të zgjedhura nga MTV dhe stacioni tjetër radio i lidhur paraprakisht i ngarkuar në pajisje. Me dekoderin dixhital, nuk do të humbni kurrë një program të drejtpërdrejtë në nivel lokal ose ndërkombëtar, gjithçka që duhet të bëni është të regjistroni një ngjarje të drejtpërdrejtë ndërsa shikoni një ngjarje tjetër. Pra, tani është koha që ju ta çoni përvojën tuaj të shikimit në një tjetër nivel me këët dekoder. Dhe një nga karakteristikat më tërheqëse të këtij dekoderi është regjistrimi i tij i drejtpërdrejtë i programit, Hyrja në Internet, Catch up dhe HD kanalet të cilat sjellin një jetë të gjallë dhe të detajuar të fotografisë. 

Kuti TV & Marrës TV Dixhital

Marrësit dixhitalë të televizorëve kanë qenë një risi e rëndësishme për televizorët, pasi bën të mundur që këto pajisje të transmetojnë kanale dhe shfaqje në ekranin e saj. Marrësit, të quajtur gjerësisht antena televizori, janë bashkëngjitje të ndashme të fiksuara në ose rreth televizori, kështu që mund të marrë sinjale televizori për të shfaqur programe të qarta televizive me një cilësi të shkëlqyer. Ajo që i bën të dallohen marrësit dixhitalë të televizorit është se lexon sinjale rreth shtëpisë në mënyrë dixhitale, dhe kështu siguron një rezolucion shumë më të qartë, tingull më të mirë dhe një model më superior të shfaqjes së programeve televizive drejtpërdrejt në televizorin tuaj.

Një konvertues dixhital televizori njihet gjithashtu si një akordues televiziv që merr një transmetim televiziv dixhital dhe e shndërron atë në një sinjal analog që mund të merret dhe shfaqet në një grup të pajisjeve analoge. Ky sinjal mund të jetë sinjale televizive tokësore ajrore të marra përmes një antene televizive ose nga një sistem kabllor dixhital. Ky TV Box mund të jetë një akordues shtesë në pajisjen tuaj dhe nëse pajisja juaj nuk ka një akordues mund të shërbejë si një marrës për një kanal televiziv me ajër.

Zgjidhni Dekoderin dhe Konfigurimin më të Mirë për Televizorin Tuaj 

Marrësi dixhital i Televizorit përmban 4 pjesë të ndryshme: kutinë e televizorit, ku ndodhet ndërfaqja dhe përdorimi i të gjithë marrësit, kablloja e energjisë, që furnizon pajisjen, lidhësin dhe natyrisht antenën që pranon sinjale dixhitale. Të gjithë këta artikuj thjesht lejojnë që televizorët të tregojnë shumë pamje të përmirësuara. Për të blerë vetëm marrës të markës së lartë dhe set-top box dyqan në Karma.al sot. 

Ku të Blini Kuti Dixhitale të Konvertuesve Online në Shqipëri

Nëse jeni duke kërkuar për DTV të përballueshëm në internet, Amazon Fire Stick me USB do të ofrojë cilësi të mprehtë dhe të mprehtë të figurës në TV tuaj pa qenë e nevojshme të shpenzoni një pasuri të pajtuar çdo muaj përpara se të shikoni kanalin tuaj të dashur televiziv. Përndryshe, ju mund të porosisni në Karma.al për të sinkronizuar pajisjen tuaj mobile dhe televizorin tuaj dixhital. Zbuloni Android TV Box në internet me çmimin më të ulët dhe gjithashtu mund të gjeni një gamë të gjerë të këtij koleksioni të gjerë në internet për të zgjedhur.