Libra me Motivim dhe Zhvillim në Shitje – Bli Online

Blini libra me motivim dhe zhvillim për ndihmë vetjake këtu tani dhe përdorni disa nga mendjet më të mira që ka vendi dhe me të vërtetë bota në dispozicionin tonë.

Libra Motivues & Zhvillues në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Me tituj të famshëm si Si Të Fitosh Miq dhe të ndikosh te njerëzit, të shkruar nga shumë i respektuar Dale Carnegie, mund të shihni pse njerëzit dynden drejt këtyre librave motivues.

Shikoni për Përjashtimet: Historia e Suksesit; Balena e bërë !: Fuqia e marrëdhënieve pozitive; Pesë sekretet që duhet të zbuloni para se të vdisni dhe të bëni gjërat: Arti i produktivitetit pa stres. Kurdoherë që dëshironi të përparoni në jetë, duhet të blini në internet libra shkollorë të vetë-ndihmës. Ne do të thoshim që sigurisht, por me të vërtetë duam që ju të kuptoni përfitimet dhe përparësitë e përdorimit të faqes sonë të internetit. Me oferta të përballueshme që vijnë gjatë gjithë kohës me mirësjelljen e shërbimit tonë të blerjes (ju mund të shisni edhe librat tuaj të vetë-ndihmës) ju merrni gjithmonë ofertat më të mira këtu.

Për një qasje të përgjithshme ndaj jetës, ju mund të zgjidhni libra frymëzues për mendime të bazuara në sukses, jetë ose shpirt, ndërsa librat për vetë-ndihmën janë po aq të rëndësishëm. Zgjidhni midis opsioneve të bazuara në qëndrimin, Pemën që flet, vendimmarrjen, etj. Ata që janë në kërkim të vendeve të punës mund të zgjedhin një libër të bazuar në ndërtimin e rezymeve, ndërsa mund të zgjedhin gjithashtu libra arsimorë për rritjen e besimit dhe të folurit në publik për zhvillimin e përgjithshëm. Një libër i vetë-ndihmues që tregon ngritjet dhe ngritjet e ndryshme të rritjes personale do të jetë gjithashtu një mundësi ideale. Librat e biznesit dhe investimeve do të jenë një zgjedhje e përshtatshme për biznesmenët dhe për të marrë një njohuri të thelluar të menaxhimit të financave. Shumëllojshmëria është e madhe dhe ju jeni i sigurt për të gjetur diçka të zgjedhur nga ju.

Ju Nuk Përmirësoheni; Ju Zgjeroheni.

Leximi i një libri frymëzues në ditë nuk do të përmirësojë jetën tuaj – është për të përmirësuar jetën tuaj. E gjithë çështja e zhvillimit personal është të zgjeroni më shumë nga ato që keni, dhe jo të përmirësoni ato që mendoni se ju mungojnë. Kur i afroheni çdo libri si një hartë thesari për të zbuluar njohuritë e fshehura, ju merrni një qëndrim lozonjar, kurioz që ju lejon të eksploroni secilin libër nga një vend i bazuar, i shtrirë.

Ju Krijoni Projekte Personale që Katapultojnë Rritjen Tuaj.

Të gjithë të menduarit pozitiv, vendimmarrja dhe zgjedhjet më të mira ju bëjnë të uritur për rritje profesionale dhe përsosmërinë tuaj. Ju e gjeni veten duke hartuar një vizion për jetën tuaj dhe duke hartuar një plan veprimi që ju çon atje ku dëshironi. Ndërkohë që këto projekte nuk mund të lidhen domosdoshmërisht me punën ose karrierën tuaj, ato i drejtohen një pjese nga ju që dëshironi të ndjeheni gjallë dhe të përmbushur në çdo moment.

Ju Interpretoni Veten dhe Botën më Pozitivisht.

Kur lexoni një libër frymëzues çdo ditë, mbusheni trurin tuaj me fjalë pozitive dhe koncepte ngritëse. Bërja e kohës për këtë ngre dridhjen tuaj dhe ju mban në kushte optimale më shpesh sesa jo.

Librat janë kudo. Bibliotekat e mëdha, të vogla dhe libraritë janë të shpërndara në të gjithë kampuset e kolegjeve dhe qytetet e mëdha. Të gjitha libraritë janë të mbushura me një nga gjërat më të rëndësishme të të gjitha kohërave, me libra. Ata që lexojnë libra i vlerësojnë vendet e shumta për të gjetur libra. Ata që nuk janë adhurues të librave, nuk e kuptojnë se çfarë mund t’i bëjë lexuesit të cilët duan të fiksohen pas librave. Megjithatë, ekziston një arsye për fiksimin e tyre. E dëgjoni gjatë gjithë kohës që duhet të: lexoni çdo ditë.

Megjithëse leximi mund të duket si argëtim i thjeshtë, ai mund të jetë duke ndihmuar trupin dhe mund të jetë duke ndikuar në mendjen tuaj pa e kuptuar madje se çfarë po ndodh. Leximi mund të jetë më i rëndësishëm për këto arsye dhe jo vetëm për njohuri. Për ata që nuk kënaqen me leximin, ju mund t’ja ndryshoni mendimin pasi të dëgjoni për përfitimet. A mundet diçka kaq e lehtë dhe argëtuese si leximi të jetë kaq e dobishme në jetën tuaj? Sigurisht që mundet! Leximi mund të jetë një përfitim mjaft i madh për ju në shumë mënyra të ndryshme – të tilla si mprehja e mendjes, imagjinata dhe aftësitë e të shkruarit. Me kaq shumë përparësi të leximit, duhet të jetë një dukuri e përditshme të lexosh të paktën pak nga librat në bazë të preferencave tuaja.

Llojet e Librave që Posedojmë

 • Roman
 • Magjik & Simbolistë
 • Aventurë & Udhëtime
 • Fantashkencë
 • Autobiografik
 • Komik
 • Mister & Thriller
 • Motivim & Vetëdije
 • Realist
 • Psikologjik
 • Romancë & Pasion
 • Sagë & Histori
 • Dramë

Sete & Koleksione

 • Motivim & Zhvillim
 • Biznes & Para
 • Libra Kuzhine

Libra për Fëmijë & Libra të Tjerë të Përgjithshëm

 • Shokë Vere
 • Libra Shkollor
 • Libra të Rinj
 • Lexime në Shkollë
 • Librat e Festave
 • Librat e Dashurisë
 • Lexime Vere
 • Leximet e Nxehta të Verës

Rëndësia e Leximit të Librave

Leximi është i rëndësishëm sepse zhvillon mendimet tona, na jep njohuri dhe mësime të pafundme duke i mbajtur mendjet tona aktive. Librat mund të mbajnë dhe mbajnë të gjitha llojet e informacionit, histori, mendime dhe ndjenja, ndryshe nga çdo gjë tjetër në këtë botë. Rëndësia e një libri për të na ndihmuar të mësojmë dhe të kuptojmë gjërat nuk mund të nënvlerësohet.

A mund të jenë fjalët, paragrafët dhe historitë e trilluara në mënyrë fantastike aq të mira për ju dhe shëndetin tuaj? Padyshim që mundet, dhe leximi është një formë e përjetshme argëtimi dhe informacioni.

Në fakt, për vite me radhë leximi ishte forma e vetme e argëtimit personal, dhe mbase kjo është arsyeja pse leximi ka qenë në qendër të vëmendjes për një kohë kaq të gjatë. Leximi ka mbijetuar në vite, dhe për fat të mirë, përfitimet kanë mbijetuar së bashku me librat. Pra, le të flasim për disa arsye pse leximi është kaq i rëndësishëm.

Fjalori dhe Zgjerimi i Njohurive

Kur lexoni, mund të hasni në disa fjalë që nuk i kuptoni ose madje nuk i njihni fare. Ky konfuzion mund t’ju çojë të kërkoni fjalën dhe të zbuloni përkufizimin. Fjalorët, si në formë libri, ashtu edhe në formë ebook-u, mund të jenë të dobishëm për kuptimin tuaj të kësaj fjale të re që mund të mos e njihni. Për shkak se nuk e dinit fjalën, për të filluar, akti i kërkimit të përkufizimit ndihmon trurin tuaj të ruajë atë fjalë të re dhe emocionuese. Merrni parasysh se sa larg ka arritur fjalori juaj që kur keni mësuar të lexoni për herë të parë. Tani dini shumë fjalë të reja që tingëllojnë më inteligjente sesa kur keni filluar të lexoni.

Lehtësimi i Stresit dhe Tensionit

Disa lexime faqesh ju ndihmojnë të çlodheni dhe shumica e njerëzve e dinë nga përvoja se leximi është një formë e shkëlqyer argëtimi, por ajo që ju dhe njerëzit e tjerë mund të mos e kuptoni është se leximi mund të ndihmojë në uljen e niveleve të stresit. Ju e lexoni atë fakt të vogël të drejtë, megjithëse ju duket e çuditshme të thuhet. Akti i leximit dhe i përqendrimit te fjala e shkruar mund t’ju ndihmojë të lehtësoni mendjen tuaj nga ankthi dhe presionet e ditës. Duke tërhequr mendjen nga stresi, mund të relaksoheni dhe të lini stresin të shkrihet gjatë leximit të librit tuaj të preferuar ose të atij që ju kanë rekomanduar.

Përmirësimi i Kujtesës dhe Fokusi më i Mirë Duke Lexuar Libra

Megjithëse është përmendur më herët se si leximi mund të përmirësojë përqendrimin dhe mendimin kritik, ekziston një pjesë tjetër e shëndetit mendor që leximi ndihmon për të përmirësuar. Kjo pikë është deklaruar nga NCU në blogun e tyre. Leximi të paktën pak çdo ditë mund të përmirësojë fokusin dhe funksionin tuaj të kujtesës. Edhe në këtë rast, leximi stimulon trurin, veçanërisht pjesën e trurit që ndihmon me kujtesën dhe vëmendjen. Ashtu si me ushtrimet fizike, leximi është një formë e ushtrimeve mendore që shtyn kujtesën dhe përqendrimin tënd në kufijtë e tij.

Kuptimi i thjeshtë i leximit përmirëson funksionin tuaj të kujtesës. Mos harroni testet në shkollën fillore ku u testuat për të parë se sa keni mbajtur gjatë leximit të atyre tregimeve të shkurtra. Epo, leximi i të kuptuarit si i rritur funksionon në të njëjtën mënyrë. Ndërkohë që lexoni, truri juaj po mban vazhdimisht pjesë të informacionit në lidhje me historinë. Për shkak se pjesa e trurit që kontrollon kujtesën është e stimuluar, ajo vepron si ushtrim për këtë pjesë të trurit, duke rezultuar në përmirësimin e kujtesës.