Aksesorë të Jashtëm për Makina në Shitje – Bli Online

Tregu i aksesorëve të jashtëm të makinave ju ofron aksesorë me cilësi të lartë për të komplimentuar një makinë të re. Këto pajisje të jashtme përmirësojnë pamjen e jashtme të automjetit tuaj, por gjithashtu ofrojnë siguri për makinën tuaj.

Aksesorë të Jashtëm për Makina në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing all 7 results

Showing all 7 results

Makina juaj përcakton personalitetin tuaj, duke e mbajtur një makinë të pastër si personalitetin tuaj. Gjithmonë u përpoqët të mbani të pastër pjesën e brendshme dhe të jashtme të makinës tuaj të dy. Ka kaq shumë pajisje të jashtme të makinave që ju ndihmojnë të mbani makinën tuaj të pastër dhe të përmirësoni performancën e makinës tuaj. Për të shtuar veçori të reja ose për të përmirësuar pamjen e jashtme të makinës suaj, duhet të instaloni disa pajisje të jashtme në makinën tuaj.

Aksesorët e jashtëm të performancës shërbejnë për dy funksione; ato shprehin një preferencë personale në stilin ndërkohë që mbrojnë automjetin tuaj nga një sërë elementesh. Mbrojeni bojën tuaj nga era, dëbora, shiu dhe dielli me një nga shumë mbulesat e automjeteve që përshtaten me porosi që ofron Karma.al. Nëse po kërkoni pak më pak mbulim dhe shumë më shumë stil, ne grumbullojmë deflektorë për dritaret, rrezet e diellit dhe kapuçin tuaj që mbajnë mbeturinat e nisura nga udhëtimi juaj dhe përsëri në rrugë. Ndërsa ato duken si modifikime të vogla krahasuar me përmirësimin me pjesë më komplekse të performancës, aksesorët për pjesën e jashtme veprojnë si linja juaj e parë e mbrojtjes ndaj të papriturave. Kurseni në investimet tuaja duke u rinovuar dhe performuar më mirë me shumë pajisje të jashtme nga  Karma.al, një mënyrë e pagabueshme për ta mbajtur udhëtimin tuaj si të ri për vitet që vijnë.

Llojet e Aksesorëve të Jashtëm për Makina

Mbulesa e makinës

Nëse e ngisni makinën tuaj një ose dy herë në javë, atëherë duhet ta mbroni makinën tuaj nga papastërtia, pluhuri, balta, gërvishtjet, dëmtimi dhe rrezet e diellit të dëmshme. Karma.al ofron një mbulesë të trupit të markës së markës me cilësi premium.

Veshja anësore e makinës

Këto pajisje janë vendosur në anën e poshtme të të katër dyerve për të mbrojtur trupin e makinës tuaj nga gërvishtjet, ndonjëherë kur drejtojmë një makinë ose parkojmë një makinë, makina jonë merr anët nga objektet e padëshiruara këto pajisje ndihmojnë për të mbrojtur makinën në këtë situatë.

Mbulesa kromi anësore për pasqyrat

Përmirësoni pamjen e jashtme të makinës tuaj, por gjithashtu nëse pasqyrat anësore të makinës suaj janë të gërvishtur duken të ndryshkur, mund t’i mbuloni duke instaluar këto pajisje shtesë. Këta aksesorë gjithashtu shtojnë një pamje interesante në makinën tuaj.

Skarë përpara makinës

Grilat e përparme të makinës përdoren për të modifikuar pamjen tuaj të përparme të makinës, ndonjëherë ne jemi mërzitur me pamjen tonë të makinës dhe duam t’i japim një lloj pamjeje të re automjetit tonë që i përshtatet personalitetit tonë. Grilat e përparme të makinës janë perfekte për një pamje të jashtme të makinës.

Binarët e çatisë

Binarët e çatisë së makinës vendosen në pjesën e sipërme të një çatie makine, disa njerëz i vendosin këto pajisje për të përmirësuar pamjen e makinës, por ekziston një arsye tjetër pse i vendosim këto pajisje në makinën tonë. Këto pajisje ruajnë ekuilibrin e makinës dhe presin ajrin kur ngisni një makinë në autostradë me shpejtësi të lartë. Ne gjithashtu rekomandojmë nëse keni një SUV Car ose Hatchback Car duhet të instaloni një shinë çati në makinën tuaj.

Vizor i dyerve të dritares

Vizori i dyerve të dritares së makinës ka shumë arsye për të instaluar një vizor të derës së dritares në makinën tuaj, këto pajisje përmirësojnë pamjen e jashtme të makinës tuaj, por gjithashtu mbrojnë nga shiu kur dritaret janë të hapura dhe parandalojnë nxehtësinë kur parkohen gjatë ditës në diellin e nxehtë nëse mund të mbajë pak të hapur dritaren.

Shtrat me fryrje për makina

Ky është një aksesor i brendshëm për makina që do ta pëlqeni nëse doni të bëni udhëtime të gjata me makinë. Këto shtretër me fryrje mund të fryhen duke përdorur prizën e rrymës në makinën tuaj. Ju do të duhet të lëvizni vendet e pasagjerit dhe të shoferit përpara për të akomoduar këtë shtrat të fryrë në sediljen e pasme të makinës tuaj. Kjo do të ndihmojë njërin prej jush të flejë rehat ndërsa partneri tjetër drejton automjetin. Është e mundur të akomodohen dy persona, me kusht që të dy të mos kenë korniza të mëdha.

Disa nga Produktet më të Shitura që Janë të Domosdoshme për Makinën Tuaj Janë:

Aksesorë të jashtëm automobilistik

Ju mund të blini nga një gamë e gjerë e mbulesës së biçikletës, mbulesës së makinës, mbulesës Stepney dhe produkteve të jashtme të stilit si mbulesa e rrotave, mbulesa e pasqyrës anësore, formimi i llambës së bishtit, mbulesat e skarës, mbrojtësit e gishtave, etj nga markat më të mira në Karma.al. 

Aksesorë të brendshëm automobilistik

Në dispozicion në markat kryesore si Oscar, Black Eagle, Unique, etj. Ju mund të zgjidhni nga aksesorët e ndryshëm të automobilave të brendshëm si freskuesit e makinave, dyshekët e makinave, hijet e diellit përdoren gjerësisht për stilin e brendshëm të makinës. 

Elektronikë automobilistike

Mund ta bëni makinën tuaj më argëtuese dhe të rehatshme me një gamë të gjerë elektronike automobilistike si audio makine, video makine, lundrim dhe GPS, etj. Objekti i blerjes me shumicë në portalin Karma.al siguron çmime më të ulëta për produktet kur blihen me shumicë.

Vaj & Lubrifikantë Makinash

Ju mund të zgjidhni vajin e grabuje, vajin e motorit, pastruesit, aditivët, antifrizën dhe ftohësit për të siguruar mbrojtjen e duhur të automjetit tuaj. Ju mund të zgjidhni nga llojet e ndryshme të vajit dhe lubrifikantëve të disponueshëm nga markat më të mira në internet në Karma.al.

Pastrimi dhe detajimi i automjeteve

Ju mund ta bazoni zgjedhjen tuaj në një larmi të gjerë pastruesish dhe dylli të brendshëm / të jashtëm si dhe lustrues automjetesh dhe pajisje nga marka të mëdha si 3M, KKE, NOVA, etj që ofrojnë pastrim të plotë të makinave. Këto pastrues mund t’i përdorni për pastrim të shpeshtë të punëve dhe për largimin e papastërtive kokëforta përreth shtëpisë.

Aksesorë Motorri

Ju mund të zgjidhni për transmetimin më të mirë të motorëve dhe pjesët e zëvendësimit që janë lehtësisht të disponueshme në internet nga heshtësit e biçikletave, zgjedhat e tufave, mbështetësja e këmbës, shpërndarësit e bashkimit, mbajtëset e duarve, pllakat e pasme të daulles, etj. 

Pjesët e motorit

Ju mund të zgjidhni zgjedhjen tuaj nga pjesë të ndryshme rezervë si filtri i ajrit, filtri i kabinës, sistemi i ftohjes, kandelet, radiatorët, sistemi i karburantit dhe karikuesit turbo për mirëmbajtjen e automjetit tuaj me shumë lehtësi.

Pastruesit e makinës

Së bashku me stilimin dhe mbrojtjen, pastërtia është gjithashtu e rëndësishme. Ju mund të zgjidhni zgjedhjen tuaj nga një gamë e gjerë mjetesh për kujdesin e makinave si pastruesit e makinës si dhe rondelet e presionit të makinës për të siguruar që makina të mbahet pa pluhur dhe e pastër.

Përveç këtyre, vaji i ingranazheve, këpucët e frenimit automatik, pajisjet e automjeteve, brirët, shkarkimet, fshirësi, helmetat, amortizuesit dhe freskuesit e makinave janë disa pajisje të tjera automobilësh që kërkohen gjerësisht për funksionimin perfekt të automjeteve.